24 Ağustos 2010 Salı

Hediyeler Varmıış! Posh Butik'ten!

Posh Butik'te hediyeler varmış! Bakalım ne imişler!! ^^






Kitty, Snoopy çok şirinler değil mi? ^^ Bakalım bu tatlışlar neymiş?
1)Laveda Spa'dan Sağlık Dolu bir Gün (2 ADET): Bu çek Ritz Carlton İstanbul Laveda Spa'ya bir gün boyunca ücretsiz giriş yapabilir, havuz, jakuzi ve fitness olanaklarından faydalanabilirsiniz. Ayrıca 15 dakikalık masaj hizmetinden de ücretsiz yararlanabilirsiniz. Bu çek daha çok İstanbul'dakilere yarayacak ama belki şehir dışından biri bile kazansa belki haftasonluk bir kaçamak yapabilir çünkü bu çek 30.12.2010 tarihine kadar geçerli! Eşinizle veya bir arkadaşınızla gidebilesiniz diye 2 adet gönderiyorum ;)
2)Tommy Hilfiger Marka Kırmızı Cüzdan: Cüzdan diyorum ama cüzdan ile ajanda arası bir şey:) İçinde küçük bir not defteri ve kalem koymak için de bir yer var.
3)H&M Vanilla Cupcake Lip Gloss: H&M'nin şeker mi şeker bir dudak parlatıcısı. Hemde Vanilyalı;) Sadece bu şeker şey için bile katılmaya değmez mi;)
4)Hello Kitty'li Pembe Telefon Kılıfı
5)Tahta Boncuklardan Kahveli-Bejli bir adet Kolye
6)Tek Taş Kolye
7)Pembe Taşlı Sallantılı Küpe
8)Kahveli Bejli Örgü Kemer: No:98'deki Pembeli Kemerimin aynısı, her bel ölçüsüne ayarlanabilir.
9)Polo Garage Bej Rengi Şapka
10)Koku Taşı: Evinizin her her köşesine güzel ve hoş verir, ister sadece şişenin kapağını açarak ister de beğendiğiniz bir kaba koyarak kullanabilirsiniz.
11)Snoopy'li Facial Absorbent Paper: Yüz yağı giderici mendiller, yüzdeki fazla yağı alır ve nemi dengeler.
Çok güzeller değil mi? Hepsi benim olsun diyorsunuz! ^^ Ve bende yarışmaya katılıyorum, haydi hayırlısı! 25 Eylül'de kazanan kişi açıklanacak ve bu güzel hediyelerin hepsi bir kişiye gidecek! Laveda Spa'da ve H&M Lip Gloss'ta gerçekten gözüm kaldı, umarım o talihli ben olurum, hediyeler için teşekkürler Posh Butik! ^^

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder